så söt man kan vara..

sitter och väntar på att hanna ska komma hem för då ska hon göra köttbullar och jag potatismos. vid kvart i tre ska jag ner till skolan igen och ha utvecklingsamtal och lite senare hänger jag med till mammas jobb så kommer albin och hans pappa och hämtar mig där men vet inte riktigt vilken tid än. det ska bli otroligt härligt att få va med albin på riktigt igen. det var trots allt en vecka sen sist. puss!

ibland är jag också gullig



i natt åkte jag och victoria upp till smedjehov för att möta upp våra killar. dom har nämligen varit i tjeckien sen i torsdags så det var värt även att dom kom vid halv 2 på natten haha.. det roliga va att dom inte hade en aning om att vi skulle stå där när dom kom, uppskattat var det iallafall ♥

älskar vädret

sjukt härligt väder har de varit idag. det är liksom fortfarande varmt ute 15 grader och klockan är åtta, underbart. idag har jag inte gjort så mycket förutom varit i skolan och efter skolan stack jag till A6 med mamma. hittade faktiskt en klänning som jag ska ha på konfirmationen. nu ska jag göra klart min debattartikel som vi gör på svenskan så får jag ledigt dom två svenska lektionerna vi har på torsdag och fredag, fett värt!

saknar dig

nu tycker jag att du ska komma hem till mig älskling ,

godnatt alla sötisar!


haha bra på att blogga?

hej på er! många har klagat på att jag inte har bloggat på det senaste och det vet jag. hela veckan har jag pluggat & tränat. i onsdags natt åkte albin till tjeckien med j20 på träningsläger/cup jag vet inte riktigt vad haha, han kommer hem på tisdag natt och jag saknar ihjäl mig. men som tur är håller vi kontakten genom viber. aja vi kommer kunna träffas onsdag & torsdag sen är vi borta från varandra i 9 dagar till men det är sånt man får stå ut med. hoppas ni mår bra för det gör iallafall jag puss på er! ♥

17 mars 09.30

kom precis hem efter en liten sväng med qimbo. nu ska jag duscha, äta fruksot & göra mig i ordning. vid halv två åker jag till smedjehov och där möter jag upp albin sen tittar vi på J-20 match. när den är slut skjutsar albins pappa hem oss och sen sover han här. känner på mig att den här dagen kommer bli bra. kram

morgon promenix


nice surprise

kom nyss hem från en moppe tur på robins moppe. måste erkänna att det är grymt kul att åka. nu ska jag krypa ner i sängen med qimbo (hunden vi passar) och mysa med albin i telefon hihi.

min kväll

hej på er! det var ett tag sen nu men har haft annat för mig som vanligt. nu ska jag precis sätta mig framför teven med familjen och äta gott sen kommer en go vän hit och hämtar upp mig sen drar vi iväg en sväng på hans moppe. ha en fin kväll det ska iallafall jag ha puss på er!

hundvakt, klart den bästa hunden!


jour med mattias

sitter i kiosken och ska göra det hela dagen.. tur att man har mattias här!


drar mig ut


direkt efter skolan åkte jag upp till intersport med mamma och hanna. där beställde vi hallbyställ och jag köpte även en skidjacka eftersom vi åker till fjällen snart. men aja åt också på mcdonalds så nu är det powerwalk som gäller. ha det bra kramis kramis  ♥

love it


underbart väder

från att vara 4 minus till att bli 12.8 grader, underbart! tyvärr vaknade jag med migrän i morse och kunde inte komma upp ur sängen eftersom jag va helt yr. men sov några timmar extra och nu mår bättre men har fortfarande huvudvärk.. ha en fortsatt bra dag kram.


räkna inte med bra uppdatering

sitter på bussen med albin påväg hem till han. det har börjat bli en vana på helgerna att han sover hos mig på lördan och sen på söndan åker vi hem till han, mysigt värre! ha en bra söndag kram!


det är med dig jag är lycklig


bäst på länge

kvällen har varit hur bra som helst. haha ska inte gå in på detaljer men fyfan va bra dom är! ♥

mys pys

ligger i sängen och väntar på att melodifestivalen ska börja. så länge tittar vi på bee movie, mums på det.


jensens med dom bästa


just nuuuu

fixar mig, om en och en halv timme kommer albin och sen resten. känner på mig att den här kvällen kommer bli riktigt bra. hoppas ni får en mysig lördag pusspuss ♥

ligger & laddar upp

ligger i sängen och laddar upp för en superdunder bra dag. vaknade först väldigt tidigt när mamma skulle åka till jobbet sen somnade jag om och vaknade vid kvart över nio utan klocka, haha vad har hänt med mig egentligen? men aja snart ska jag gå upp och duscha och fixa mig sen kommer albin vid halv 3 och dom andra mellan 3-4. sen tar vi bussen ner till stan vid halv 6 och äter på jensens. efter det drar vi hem till mig och tittar på melodifestivalen. kan det bli mycket bättre? nej! tjillevippen.

hot chocolate is the best

vad skulle jag göra utan det jag jag har i koppen? detta blir det sista inlägget för idag så nu är det ingen idé för att klicka er in på min blogg förrän imorgon igen. men uppdatering då kommer vara kass men ska försöka så gott jag kan. säger godnatt nu och hoppas ni drömmer sött hihi puss på er snuttipluttisssar ♥

en sanning


jag hatar att gå och lägga mig i en obäddad säng och jag orkar aldrig bädda den på morgonen så jag bäddar alltid sängen på kvällen innan jag går och lägger mig MEN det finns ETT MEN och det är när pappa/mamma bäddar den eller när jag vet att någon ska komma haha.

de var tider de..

haha och jag vet att jag inte kunde säga R då så ni behöver inte påpeka det..

hundra procent sant

& för er som inte ens vet vad det är så kan ni kolla på den här filmen

picture of me

chillar galet här hemma med musik på högsta volym, så det ska vara!

smoothie

hej på er. just nu sitter och dricker smoothie, hur gott som helst. snackar även med min lilla plutt.
har egentligen inget mer att skriva så tjenis penis hihi..

rosenlundsbadet

sitter och väntar på att resten av klassen ska bli klara, är huuuur hungrig som helst. jag tål nämligen inte klor så jag har varit ute och gått istället. men nu har jag inget mer att skriva om så ni får ha det så bra kram.


vad har hänt med mig?

haha första gången på minst två vecka jag varit så här uppdaterad men det är väl bra? nu ska jag lyfta min rumpa från sängen och gå till köket och fixa något att äta ha det gött..

love is wonderful when it works

albin ♥

tjollahopp tjollahej

när jag kom hem från skolan åt jag lite sen la jag mig direkt i sängen och ligger här fortfarande. har snackat med albin en stund i telefon och sen bara tittat runt på massa bilder sen i somras som ni ser i förra inlägget. imorgon slutar jag ett och sen vet jag inte vad jag ska hitta på. men på lördag ska jag, alicia, albin & robin först åka ner till stan och äta på jensen sen tar vi bussen hem till mig och tittar på melodifestivalen tillsammans det är ju trots allt final hihi. tror det kommer bli en riktigt mysig kväll. kram ♥

summer summer summer

fotade med syster
tältade på gotland en vecka med familjen

lite smått och gott


saknar sommaren sjuuuuuukt mycket..

fina bilder från helgen

detta var i lördags när jag och fannie va och tittade på hockey. tvålkrig på toaletterana i kinnarps borde alla testa haha otroligt kul men fruktansvärt kletigt. så mycket jag skrattade då har jag inte gjort på länge. inte en ända sekund blir seriös med den lilla skitungen. loveyou!

no time for this



har haft tre prov den här veckan därför jag inte har bloggat. men ska försöka vara lite mer uppdaterad från och med nu men jag lovar inget. hejsvejs!

5 mars

hej på er. har inte skrivit så mycket på sistone men hela helgen har jag varit med min fina albin. nu har jag precis gjort klart musik läxan och snart ska jag byta om till träningskläder för vid halv 6 åker jag upp till rosenlund för fotbollsträning. sen ikväll ska jag bara ta det lugnt, ha det bra kram från lilla mig ♥

hejsan hoppsan lillebror

eller vad är de karlsson brukar säga haha? men iallafall hej på er, skjutsade ner albin till stan nyss så tog han bussen där ifrån istället för att åka hela vägen från mig. vi skulle ändå ner dit och hämtade pappa på stationen. nu blir det mys med familjen framför teven med taco, mumma. ni får ha en fortsatt bra kväll så skriver jag kanske mer senare puss och hej från mig!


planer för helgen

helgen kommer tillbringas i stort sätt med albin och det betyder att den kommer bli riktigt lyckad. imorgon kommer han hit efter skolan och på lördag skulle jag träffat fanniebannie men hon har blivit magsjuk, kryyyyya som tusan saknar dig! men på kvällen kommer iallafall albin hit igen sen sover han här och på söndag åker vi till han. ni kan inte räkna med bra uppdateringen under helgen men ett o annat inlägg ska jag nog fixa. nu ska jag gå och lägga mig så godnatt på er alla söta ♥

nyttigt är också gott

pic.twitter.com/pwuxvDgz
lite skillnad från igår haha.. men måste bara tillägga att detta är minst lika gott som chips.

mums på no lektionen

man bara älskar att dissekera gris hjärtan..

duktigt för att vara mig

hej, nu när foten är bra igen har jag bestämt mig för att träna så mycket jag hinner så den här veckan har
jag gjort det varje dag faktiskt. men imorgon och helgen kommer det inte bli någonting med det för då har jag andra saker för mig haha men kör igen nästa vecka :)

RSS 2.0