tråkig jag vet

haha vet att min blogg suger att läsa i och med att jag knappt har tid till den men ska försöka blogga så mycket jag hinner men som sagt så har jag inte alls mycket tid. jag hoppas iallafall att ni mår bra för det gör jag! kramis


ändrade planer

skulle ju träffa anna idag men hon blev tyvärr sjuk så det blev inget med det. krya på dig! så nu ligger jag fortfarande i sängen men var uppe och gjorde en god frukost men sen gick jag och la mig igen. snart ska jag gå ner och duscha och fixa i ordning mig. vid halv 4 åker jag upp till A6 och möter upp albin så går vi och äter någonstans. sen vidare till sofia prästgård för årets första konfaträff för 98orna men vi ska vara med som "assar" (hjälpledare). men nu ska jag ta tag i det här och gå ner och duscha ha en bra dag kramis.


skolan

sitter och väntar i skolan på att mamma ska komma och hämta mig. slutade kvart över 2. när hon kommer så skjutsar hon mig till Albin och där ska jag fortsätta min dag tills 11 blir det nog. imorgon har jag studiedag och då ska jag va med Victoria och anna sen blir det konfaträff för dom blivande konfirmanderna kram!


tacos mys

så här såg min kväll ut


förlåt

har haft annat för mig så har inre hunnit blogga..


gårdagen

igår va jag med världens bästavänner. åt god mat, skrattade så tårarna rann på en. haha så sjuka men ändå så bäst!


snarkande pojkvän

vaknade ovanligt tidigt idag så har legat här i 45 minuter med en snarkandes kille i örat. vågar inte väcka han en andra gång för har redan försökt en gång och då jävlar haha. men nu ska jag ta några hörlurar och lyssna på musik. ha det gött tjejer och kanske några killar? juste glömde säga godmorgon :)


familjen hakelid

sitter i soffan med albins familj och väntar på att han ska komma hem från träningen. när han kommer ska vi äta tillsammans och bara mysa. imorgon åker vi till smedjehov och tittar på fidde. efter det ska jag vara med några goa kompisar men skriver mer då. ni får ha en trevlig fredag för det ska iallafall jag ha, kram.


anna pluttis

sitter och väntar på anna, hon slutar halv 3 sen ska vi till stan, har saknat den den bruttan. ikväll sticker jag till Albin och sover där. ha det gött lingonmört.


veckorna blåser iväg

redan fredag imorgon? kändes som det var helg igår och om två veckor är det höstlov, så himla underbart! imorgon ska jag va med anna, vi skulle nog till stan och checka lite. på kvällen sover jag nog hos albin och lördag är inte helt bestämt men har lite planer men det får ni veta då. nu ska jag sätta mig vid bordet och göra lite av matte talen för nästa vecka tänkte jag haha har absolut inget att göra så aja ha det bra!


godmorgon

tagit på mig idrottskläderna eftersom jag har idrott första lektionen. sen har jg spanska, no, matte, so, slutar 3 idag. men nu måste jag klä på mig och lite så för bussen går om 7 minuter kramis.


SÅ UNDERBART


kvälls didoo


MANGE


10 oktober

hej, idag började jag klockan åtta med svenska redovisning och det gick mycket bättre än vad jag trodde. sen har jag haft no och slöjd, onsdagar är helt okej. ligger nu i soffan och har inget att göra. har verkligen inget att plugga på så det känns väldigt skönt. får se hur kvällen blir helt enkelt har inga planer, kram.


säng dags

la mig precis i sängen. har varit i smedjehov hela kvällen och tittat på J20 och dom vann, underbart att se dom leda J20 elit. snart ringer älsklingen för att säga godnatt och lite så. sen blir det sova för min del. godnatt!


JNYTT

http://jnytt.se/nyhet/50252/har-du-lyckats-komma-in-pa-15-arsbion


in the school

när jag och några till gick från maten idag kom en tjej från jnytt och intervjuade, haha bilden lär ju vara hur ful som helst men aja :) om 5 minuter har jag so och sen spanska och musik. slutar 3 idag. efter skolan ska jag hem och plugga sen kanske jag åker till smedjehov och tittar på hockey, vi får elt enkelt se. ha det bra kram.


gårdagen

först va jag i skolan sen kom mamma och hämtade mig och när jag kom hem pluggade jag lite sen fixade jag pannkakor till mig och albin. han kom till mig vid kvart över 9 ungefär och då åt vi sen sov han hos mig. det kan man kalla måndags mys!


har inte hunnit

hej, har inte hunnit blogga det senaste så jag ber om ursäkt för det. men i fredags var jag med victoria och på kvällen sov albin hos mig. på lördagen gick vi upp rätt tidigt för att åka ut till smedjehov och titta på hockey sen var det 40-års fest, riktigt trevligt! igår var jag också i smedjehov för att titta på albin. så har min helg varit helt enkelt väldigt bra. hoppas ni också haft en bra helg, kram!


underbar Tjej!

hejhej! tänkte göra ett litet inlägg åt sandra hihi, idag vaknade jag av att den underbara tjejen hade gjort frukost åt mig. igår så va det bara en mys kväll med film sånt som behövs!

allt är perfekt med dig tjejen du är bäst jag älskar dig och trevligt att ja fick besöka denna lite hihi! puss på dig // din Albin :)<3


today


sängen

har inte alls bloggat mycket de senaste dagarna men har helt enkelt inte haft tid. idag var jag på gymnasiemässan, tror jag vet vart jag ska gå och vilken linje men skriver inte det än. om ni nu inte frågar då. imorgon är det äntligen fredag och helgen kommer bestå av, hockey, albin och sen är jag även bortbjuden. sov gott godnatt.


in the car

sitter i bilen påväg hem från albin. älskar verkligen att åka bil på kvällen, så mysigt med alla lampor och så och speciellt när det regnar ute. aja imorgon börjar jag halv 11 i folketspark med gymnasiemässan. ha det bra!


godmorgon

har precis gjort mig i ordning och ätit frukost. ska snart gå ut till bussen, börjar nämligen 9 idag. efter skolan ska jag hem och plugga som vanligt sen ska jag nog åka upp till hallby och springa några km. kram på er!


nu sjutton ska jag plugga

inte roligt, men otroligt värt för betygen!


HELT RÄTT!

Att strunta i vad som anses som passande och respektfullt saknas totalt i vårt samhälle idag. Att lämna sin plats till den som bättre behöver den existerar inte längre, och som är ett utslag av låtsasoseende. Det är direkt pinsamt att se när man färdas i kollektivtrafiken och noterar att funktionshindrade och gamla personer får stå och hålla sig i ledstängerna så att knogarna vitnar. Medan fullt friska personer, lugnt sitter ner på sittplatserna utan någon som helst reaktion på att lämna plats till den som bättre behöver den. De som verkligen behöver sittplatserna vågar inte fråga, av stor risk att snäsas av respektlöst.
Att inte vika av för att lämna plats för andra personer på trottoaren, stigen eller på vägen är tyvärr en nutida dålig fason och fostran, sprungen ur dagens självupptagenhet. "Här kommer JAG, och JAG går där JAG vill, JAG flyttar MIG inte, och du ska inte TRO något annat"
För inte alls så långt tillbaka i tiden var det givet att man makade ihop sig, och gick så mycket åt sidan att mötande personer fick utrymme att passera förbi. Idag går man tre-fyra personer i bredd, och barnvagnsförare två-tre i bredd och flyttar sig inte en milimeter enligt "regeln" JAG! GÅR! HÄR! uppfattat". Detta gör att man många gånger får ta ett livsfarligt steg mitt ut i gatan, som dessutom kan vara trafikerad av motorfordon.


hemma

kom precis hem från skolan. nu ska jag äta lite mat och sen ska jag sätta igång med pluggandet. ska göra klart allt dig så jag slipper att tänka på det resten av veckan. ikväll ska jag på gymnasieinformation, hoppas det hjälper mig lite inför valet som ska skickas in i början av av nästa år. kram


alla tankar till dig

att detta händer en så ung tjej är fruktansvärt. tänker på dig, din familj, vänner och även din pojkvän!


RSS 2.0