EN SJUKT LYCKLIG TJEJ

snacka om att jag är glad , livet leker och allt är helt perfekt. på torsdag åker jag till göteborg på fotbollscup med världens goaste lag och om lite mer än en vecka är det sommarlov , bara 2 vanliga skoldagar kvar. sen är det en sak till som är hur nice som helst och det är ju såklart att jag har världens bästa pojkvän. jag har ingen aning om vad jag skulle göra utan den underbara killen , helt underbar puss på han ♥

HÖST REDAN ?

har vi hoppat över sommaren så hösten redan har kommit ? det känns som det iallafall plus att jag har hört att det ska vara kallt i juni och regna i juli sen i augusti ska det bli varmt , tur att man sticker till thailand i tre veckor i höst , läääääääängtar :) ha det bra puss !

IT'S ONLY YOU I WANT TO BE WITH

hejhej , på den senaste tiden har jag inte skrivit så mycket här i bloggen men jag har inte haft tid och inte orkat heller för den delen. men nu tänkte jag skriva lite. igår kom jag till oliver vid 4 ungefär och vid sex stack vi ner tilll TSK för han hade match så jag kollade på den , sen åt vi tacos och sen sov jag hos han. en underbar dag/natt tillsammans med älsklingen , mysigt värre :) ha det bra puss ♥

BRA UPPDATERING ?

haha nej inte direkt, har inte orkat blogga. jag har haft fullt upp med annat skoj , bland annat vart med min underbaraste. och sen idag va jag i borås med massa härliga tjejer och kollade på fotboll :) men nu har jag inte så mycket mer att säga , eller jo förresten imorgon har vi match mot mariebo.
KOM IGEN NU TJEJER DETTA MÅSTE VI TA ! :D



älskar dig clara pettersson ♥


TRE MÅNADER ♥


KOMMENTARER

tänkte svara på lite frågor som jag har fått på den senaste tiden. de flest frågorna handlar om mig och oliver och det är inte bara här på bloggen utan annars också så när jag har tid över kan jag berätta lite mer om det !
svar 1 - va gullig du är som gillar min blogg , tack ! jag har köpt linnet på bikbok :)

svar 2 - jag svarar på den frågan sen när jag svarar på alla andra frågor om mig och han :)

svar 3 - haha roligt att du fråga men om du vill veta de så kan du väl först säga vem du är eftersom ja har sätt att du frågar rätt mycket om oliver och det är ju roligt men bara du berättar vem du är så kan jag gärna svara på alla frågor du har :) skriv till mig på facbook om du vill veta :)

HALLU HALLU

fotboll och min underbara pojkvän är verkligen mitt liv , det är de som gör mig lycklig.


hej , den här helgen har varit en fotbollshelg och det gillas stort. jag har varit i norrahammar på utbildningsläger och där sov vi på flahultskolan , härlig helg ! här har ni min vecka :)
måndag - skol dm
tisdag - fotbollsträning
onsdag - match mot habo
torsdag - fotbollsträning
fredag - antagligen vara med oliver ♥
lördag - borås och kolla på fotboll med tjejerna i hallby
söndag - match mot mariebo
sen blir det lite skola också , men imorgon som sagt är det dm och sen på tisdag är det nån sak att man ska göra något hemma för att få pengar som man ska ge till nånting. aja det blir en kort vecka i skolan :) nu ska jag inte skriva mer , ha det bra puss och kram ♥

hanna här !

halloj !
hanna här, sandras bedårande lilla syrra. ska skriva ett inlägg här nu då.
idag har ja vart i skolan, sen åkte ja o ulli o lydan ner till stan, ulli tog ett till hål i örat och lydan hade sånglektion. nu är ja och lydan hemma hos mig, vi ska snart dra oss till lydan, sen hem till mig igen. hon ska sova här. mysigt. puss och hej alla söta bloggläsare !

SVAR PÅ KOMMENTAR

SVAR: hej först vill jag tacka för din kommentar, blir alltid lika glad när andra säger att de gillar min blogg och att få komplimanger :) oliver bor i taberg och jag bor i jönköping så det tar ungefär en kvart tjogo minuter att åka till varandra med bil och med buss tar det en timma, men vad gör man inte för kärleken ? :)

RUBRIK

tänkte bara berätta att imorgon har vi studiedag och då blir det nog stan med några tjejer och på fredag kommer älsklingen till mig , saknar honom otroligt mycket. sen på lördag blir det att åka till norrahammar på smålandsutagning och sen sova där till söndag. jag kanske skriver ett litet inlägg imorgon eller på fredag men får se annars får ni ha en riktigt bra helg kram :)

SITTER UTE



just nu sitter jag ute på altanen. solen skiner och det är 27 grader i skuggan , hur skönt som helst :)
snart ska jag upp till min lillasysters skolgårdsfest med wilma och alicia , får la se om det är nått att ha. men nu ska jag inte skriva mer så ni får ha det så bra kram ♥

HEJ HEJ HEJ HEJ

fin rubrik jag vet men palla bry sig. just nu orkar jag verkligen inte blogga lika ofta som jag har gjort innan , haha inte för jag har gjort det innan heller då men nu menar jag att det kan komma lite uppdatering när som. helt enkelt när jag är på blogg humör , ha det bra puss :)

TAGGAD TJEJ



hej , idag är jag sjuuukt taggad inför matchen mot taberg. det är dm så det gäller att vi vinner annars är vi ju ute i dm och det ska inte hända :)

SOL & VÅR

hade inget att göra så jag gick ut och fotade lite , inte dom bästa men det fick bli dom här två.
just nu sitter jag och väntar på att pappa ska sätta igång grillen medans mamma fixar det andra. igår åt jag också grillat fast hos oliver , så himla gott :) juste om ni inte har märkt någon skillnad här på bloggen får ni trycka på F5 för jag har ändrat lite och fixat en ny header också. ha en fin kväll puss ♥

UNDERBAR !

kom nyss hem från den här underbara killen. har haft det hur mysigt och roligt som helst , älskar dig mest och kommer alltid att göra puss på dig ! ♥

OLIVER ÄLSKLING ! ♥


SPOTIFY

det va någon som ville att jag skulle länka min spotifylista så här har ni , de äldsta låtarna kommer först , klicka bara på länken Sandra så kommer ni direkt till listan :)

FYSIK ..

jag vet att bilden är hur snygg som helst , NEJ ! aja just nu sitter jag och letar rätt på vilka sidor vi har i läxa , ingen aning om vilka det är eftersom jag glömde att skriva ner , och det va tydligen inte bara jag som gjorde .. asch skitsamma måste nog plugga lite hemkunskap också och sen va det nått i spanskan med. imorgon är det match mot bankeryd , taggggggga !

SVERIGES GODASTE GLASS - LEKERYD

seriöst glassen i lekeryd är hur god som helst. va där med familjen idag , mums. aja snart ska jag till anna och sen ska vi gå ner till hallby på någon utbildning till fotbollsskolan , för vi ska vara ledare i år. men nu har jag inte så mycket mer att skriva så ni får ha det så bra kram ♥

RSS 2.0