at home

slutade 10 i ett så jag hängde med alicia en stund så jag inte behövde ta bussen hem. mamma kom och hämtade mig vid 2 ungefär och när jag kom gjorde jag mig en macka och nu ska jag börja plugga på engelskan som är tills imorgon. vid åtta sticker jag ner till friadalen för fotbollsträning. puss hej ♥

fredrik fagerberg

det har blivit ett missförstånd! jag och fidde är bara väldigt bra kompisar, VERKLIGEN ingen kärlek mellan oss. han har tjej och dom älskar varandra. jag och fidde är endast kompisar så var det med det!

rubrik osv..

har precis snackat lite med fidde, hur skön är han inte? innan va jag på A6 med mamma, hanna och hampus. hittade faktiskt en tröja. imorgon blir det fotbollsträning, har ju inte tränat på typ en månad nu så får se hur det går. nu har jag faktiskt inget mer att skriva om så ni får ha det så bra puss hej ♥

johanna pettersson ♥

måste bara skriva att den här lilla skitungen fyller år idag, erkänn hur söt som helst? älskar verkligen henne, hon får en alltid lika glad. grattis och hoppas du får en super bra dag! ♥

instagram..



haha kanske skrev det i ett annat inlägg men föjl gärna mig på instagram, ska försöka lägga upp mycket bilder där, heter sandrastrom1 för er som är intresserade :)

konstig

hej, somnade ganska sent igår och ändå vaknade jag tidigt, har haft svårt att sova de två senaste veckorna och har varit allmänt konstig, men det ska nog bli bättre snart. men eftersom jag vaknade tidigt och kunde inte somna om så gick jag upp och gjorde mig i ordning och åt frukost så vid halv 8 blev jag klar och jag börjar 9.. aja jag hittar väl på något att göra. hoppas ni får en bra dag kram ♥

people change


nyduschad

hemma från skolan idag, va på sjukhuset igår och det hände lite saker så är ganska trött och så nu.. tänkte fixa mig något att äta och sen ska jag börja plugga lite får se hur mycket jag orkar. hejsvejs!

gårdagen

helt otroligt lyckad dag måste jag säga! jag och alicia hade ingenting att göra så först stack vi till A6 och träffade hennes kompis från Tranås och som ni ser på bilden va vi på mc.. sen åkte vi upp till elmia med han och sen satte vi oss på en buss så kom vi till taberg och vart skulle vi ta vägen då? det ösregnade så till slut hamnade vi hos fidde, riktigt trevligt!


i sängen

ligger i sängen nu och lyssnar på när regnet öser ner utan för fönstret, det kanske bara är jag som somnar lättare av regn eller?


käraste syster


not always easy

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut..

thailand - övriga bilder

snorkling på phi phi island
någon thailensk högtid
jag och bror
hmm pappa..
normala osv
jag gjorde flätor och fixade naglarna hos en väldigt liten och gullig tjej
på en restaurang



lillebror

thailand - elefant & groda


thailand - hur vi bodde

första bilden är på mitt och hannas rum sen den andra bilden är på mittenrummet och sen fanns det såklart ett rum till där mamma och pappa sov men det ser precis likadant ut som hannas och mitt fast spegelvänt så så det har jag ingen bild på.



fem steg från lägenheten inte illa..

intagram

nu kan ni följa mig på instagram sandrastrom1 ..



ett stort +

gammal och ful bild men tyckte tummen passade in på texten..
trodde verkligen inte att statistiken skulle hålla sig kvar på samma nivå under tiden jag inte har bloggat men tydligen har den det vilket är ett stort plus. så nu ska jag försöka uppdatera så gott det går men jag lovar inte att det blir sju inlägg varje dag men ett ska jag försöka få in iallafall.

life is not always good



jag har mått väldigt dåligt den senaste tiden men det ska jag inte snacka mer om här på bloggen ..
hej, kom hem från skolan för en halvtimma sen ungefär. ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt, inga planer.. det blir väl en helt vanlig tråkig fredagskväll framför teven antar jag.

två bilder från thailand


inte riktigt än

hej, kom hem från thailand i lördags men har ingen blogglust nu och vet inte när jag kommer börja blogga igen. ha det bra så länge kram..

hej igen

Olivia som skriver igen! Har faktiskt inte tänkte på att logga in här , men tänkte skriva något nu. Min vecka har varit helt okej! Inget dåligt iallafall. Men visst saknar man sandra. Det har man gjort i två veckor nu. Men på fredag så kommer hon hem. Så jäkla bra. Saknar ju sönder den tjejen här hemma. Och hon är säkert brun som en pepparkaka!!!

Men kolla gärna in min blogg om du har lust ;) www.oliviatidstrand.devote.se

RSS 2.0